Back-ups en beveiliging

We zien het vaak als een noodzakelijk kwaad: zorgen voor een waterdicht back-upsysteem en sterke beveiliging van je computers. Toch kan het een zeer grote impact hebben als er ooit technisch iets fout loopt. Voorkom stress en tijdverlies met een doordacht beveiligings- en back-upsysteem.

Optimale computerbeveiliging

Laat je computersystemen en netwerkbeheer even onder de loep nemen door een expert. BREEX WORK® bekijkt waar het nog efficiënter en veiliger kan. We werken jouw ICT-infrastructuur uit, zodat jij altijd en overal snel je documenten kunt raadplegen en bewerken. Bovendien zijn ze altijd beveiligd en geback-upt, zodat je nooit meer documenten kwijtraakt.

Van firewalls, tot een antivirus en waterdichte netwerkbeveiliging, BREEX WORK® is de IT-partner die met je bedrijf meedenkt.

BACKUPS SECURITY 1 A - Back-ups en Beveiliging
BACKUPS SECURITY 2 A - Back-ups en Beveiliging

Online en offline
support

Een probleem dat onmiddellijk moet worden opgelost? Geen paniek, via remote support helpen onze IT-experts je vanop een afstand meteen verder. Is het probleem groter? Dan snellen we ter plaatse, zodat jij in een mum van tijd weer verder kunt en je zo weinig mogelijk tijd verliest.

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Deze tevreden klanten gingen je alvast voor.

Kennismaken? Graag!

Wil je graag meer weten over wat wij als IT-partner voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Laten we kennismaken!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.