Printoplossingen op maat

Een printer, scanner of kopieermachine aankopen voor je bedrijf doe je beter niet overhaast. Je kan behoorlijk wat kosten en energie besparen als je een geschikt toestel kiest op basis van hoe vaak en hoeveel je print, scant of kopieert. Ons moederbedrijf BREEX Europe nv heeft jarenlange ervaring met printoplossingen en is bovendien officiële Xerox partner.

BREEX WORK® officiële
partner van Xerox

Bye bye printproblemen, hello tijdswinst en kostenbesparing! Als officiële partner van Xerox biedt BREEX WORK® drukoplossingen aan voor kleine en middelgrote bedrijven. In ons aanbod zit ongetwijfeld een toestel dat aan jouw behoeften voldoet en dat je zowel kunt lease als aankopen.

PRINTING SOLUTIONS 1 B - Printoplossingen
PRINTING SOLUTIONS 2 B - Printoplossingen

Printen met impact

Voor sommige bedrijven is een oerdegelijk kopieerapparaat voldoende, terwijl andere ondernemingen nood hebben aan een hightech multifunctionele printer. BREEX WORK® bekijkt jouw bedrijfsprocessen met een kritische blik en geeft professioneel advies over de verschillende mogelijkheden die bij jou passen.

  • Een toestel volledig op maat van je bedrijf
  • Afdrukken, kopiëren, scannen en faxen met één toestel
  • Kwalitatief en kostenefficiënt printen
  • Upgrades en technische ondersteuning

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Deze tevreden klanten gingen je alvast voor.

Kennismaken? Graag!

Wil je graag meer weten over wat wij als printpartner voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Laten we kennismaken!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.