Betrouwbare websites en webshops

Wij bouwen websites en webshops op maat van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de eerste indruk die jouw bedrijf online maakt meteen een schot in de roos is. Heb je een website die aan vernieuwing toe is of wil je een webshop opstarten? Onze webdevelopers staan te popelen om aan jouw website of webshop te sleutelen!

Betaalbare en
responsive websites

Onze webbouwers coderen, testen en lanceren jouw website met liefde voor het vak. Heb je zelf een bepaalde vormgeving of opbouw voor ogen? Deel het met ons, zodat we je kunnen helpen om die droom waar te maken. Of geef je ons liever carte blanche? Dan laten wij met plezier onze creativiteit de vrije loop! We zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines en dat jij zelf snel informatie kunt aanpassen of publiceren op je site.

LeftRight Content 02 - Websites en Webshops
WEBSITES WEBSHOPS A - Websites en Webshops

Een webshop opstarten hoeft niet moeilijk te zijn

BREEX WORK® zet je digitale voordeur wijd open en stelt je producten en diensten voor aan elke bezoeker. Het design past uiteraard volledig bij jouw huisstijl. Achter de scherm kan je opvolgen welke producten vlot verkopen, hoe de betaling werd afgehandeld en wie zich heeft ingeschreven in je nieuwsbrief. Voeg zelf eenvoudig en snel nieuwe producten of foto’s toe. Met een webshop geef je klanten de mogelijkheid om altijd en overal bij jou te shoppen!

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Deze tevreden klanten gingen je alvast voor.

Kennismaken? Graag!

Wil je graag meer weten over wat wij als IT-partner voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Laten we kennismaken!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.